KAMBODŽA
250 g vepřového masa z bůčku, 100 g konzervovaných nebo zmrazených krevet, 150 g vařených špaget, 2 stroužky česneku, 2 větší cibule, 200 g zelených sterilovaných fazolových lusků, špetka soli, ¼ lžičky mletého bílého pepře, 50 g pažitky, špetka Glutasolu, 1 lžička cukru.
Vepřové maso na hrubo mleté dáme vařit do 1 ½ l vody. Osolíme, opepříme a přidáme cukr. Pozvolna vaříme a občas promícháme. Mezitím uvaříme špagety a použijeme je jako vložku do polévky. Připravíme je do jednotlivých misek. Když je maso měkké, přidáme do vývaru rozetřený česnek, nakrájenou cibulku, zelené fazolové lusky a krevety i s nálevem. Dochutíme Glutasolem a mletým pepřem. Zdobíme sekanou pažitkou.