KAMBODŽA
1 ½ l kuřecího vývaru, 300 g vařeného kuřecího nebo kachního masa (bez kostí), 3 krajíce nakrájeného chleba bez kůrek, 1 větší mrkev, 2 cibule, 100 g výhonků mladé cibule, 1 lžíce oleje, špetka soli, špetka Glutasolu, 1 lžička cukru.
Do vývaru z kuřat přidáme mrkev nakrájenou na malé kostičky, na jemno nakrájenou cibuli a přesekané výhonky mladé cibule. Lehce povaříme a vzniklou pěnu odstraníme. Přidáme sůl, cukr, Glutasol a kuřecí nebo kachní maso nakrájené na slabé nudličky. V Kambodži ho trhají na slabé nitky. Mezitím na pánvi s olejem osmažíme na kostky nakrájený chléb a dáme do větší misky. Polévku nalijeme do misek. Opečený chléb si každý bere sám z misky.