OSTRÁ KYSELÁ SLEPIČÍ POLÉVKA

THAJSKO

 

1 ½ l slepičího vývaru, 400 g uvařených kuřecích prsíček, 2 pórky, špetka soli, špetka Glutasolu, ¼ lžičky mletého koření chilli, 2 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce sojové omáčky, 2 čerstvé zelené paprikové lusky, 1 lžíce dezertního vína, 150 g uvařených tenkých nudlí a 2 lžíce oleje.

 

Do osoleného vývaru přidáme dezertní víno, sojovou omáčku, mleté koření chilli, na nudličky nakrájený pórek, zelené paprikové lusky a uvařená kuřecí prsíčka bez kůže. Povaříme a pěnu sebereme. Ke konci přidáme ještě Glutasol a citronovou šťávu. Jako vložku přidáme uvařené nudle, které ještě na oleji do zlatova opečeme a na větší kousky rozlámeme. Podáváme v miskách.

 

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *