ZELENINOVÁ POLÉVKA S VEPŘOVÝM MASEM

INDONÉSIE

 

400 g vepřového masa z krkovice, 5 stroužků česneku, 2 mrkve, 1 pórek, ½ květáku, ½ malé kapusty nebo zelí, 2 celerové listy, 2 rajčata, ½ lžičky mletého pepře, 1 lžíce oleje, sůl, Glutasol, 2 vejce, 1 cibule, 1 ½ l hovězího vývaru.

 

Na oleji osmažíme jemně nakrájenou cibuli a třený česnek, přidáme vepřové maso nakrájené na menší kostky, osolíme a opepříme. Zalijeme vývarem a vaříme, až je maso skoro měkké. Pak přidáme veškerou nakrájenou zeleninu a rajčata. Ještě povaříme a dochutíme Glutasolem. Zvlášť na pánvičce upečeme vaječnou omeletu, kterou po částečném vychladnutí nakrájíme na nudličky jako ozdobu. Vložíme do polévky a podáváme v polévkové míse.

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *