ČÍNA
1 ½ l slepičího vývaru, 100 g slepičího masa, 100 g vepřového masa z plecka, 200 g šunky, 100 g bambusových výhonků nebo na plátky nakrájené kedlubny, špetka soli, špetka bílého pepře, 2 vejce, špetka Glutasolu, 1 lžíce dezertního vína, 1 lžíce octa, 1 lžička cukru, 1 lžíce škrobu, petrželová nať, 1 cibule se zelenou natí.
Do vývaru vhodíme vepřové a slepičí maso nakrájené na kostičky a zavaříme. Pěnu sebereme a přidáme nakrájenou šunku a bambusové výhonky, pepř, dezertní víno, ocet, cukr a na mírném ohni vaříme, až je maso měkké. Nakonec zavaříme rozšlehané vejce, přesekanou cibulku a petrželovou nať. Dochutíme Glutasolem.