ČÍNA
450 g kuřecího masa, 50 g loupaných pražených arašídů, 3 lžíce oleje, 2 vejce, 1 lžíce máčeného škrobu, několik sušených papriček chilli.
Záliv: 2 lžíce kuřecího vývaru, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce dezertního vína, špetka cukru a soli, špetka Glutasolu a 1 lžička škrobu.
Vykostěné kuřecí maso nakrájíme na menší kostičky, osolíme je, smícháme s celými vejci a máčeným škrobem a necháme chvilku odležet. Na pánvi nahřejeme olej, maso do něj vložíme a za stálého míchání (nejlépe vidličkou) prudce opečeme. Přidáme sušené papričky chilli, pražené arašídy, zamícháme a zalijeme zálivkou, kterou jsme si předem v misce připravili. Úprava je velmi rychlá a pokrm má mít menší množství šťávy.