INDONÉSIE
1 kuře, 2 cibule, 1 pórek, 3 stroužky česneku, ½ lžičky mletého koření chilli, 4 zelené paprikové lusky, 1 lžička mleté kurkumy, 1 lžička mletého koriandru, 1 lžíce koření kari, 1 šálek kokosového mléka, 2 lžíce sádla nebo oleje, 1 lžíce citronové šťávy, 1 šálek kuřecího vývaru, sůl, špetka Glutasolu.
Vykostěné kuřecí maso nasekáme na kostičky, osolíme a prudce opečeme na oleji. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, pórek, třený česnek a na kostičky nakrájené paprikové lusky. Dále přidáme všechno koření a mírně smažíme. V polovině smažení přilijeme vývar, kokosové mléko a dusíme pod pokličkou do měkka. Měkké maso dochutíme citronovou šťávou, solí a Glutasolem. Podáváme s rýží.