HONGKONG
400 g kuřecích prsíček, 250 g šunky nebo lančmítu, olej na smažení, 1 hlávkový salát a 1 citron.
Marináda: 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce dezertního vína, 1 lžíce cukru, ½ lžičky Glutasolu, ½ lžičky mletého zázvoru a 1 jemně nakrájená cibule.
Těstíčko: 2 vejce, 2 lžíce hladké mouky, 1 lžíce škrobu, sůl, lžíce vody.
Vykostěná kuřecí prsíčka zbavená kůže vykrojíme na kolečka o velikosti dolaru (tj. asi 4 cm) a síle jednoho palce. Šunku nakrájíme podobně. Prsíčka dáme do marinády a necháme asi 1 hodinu ve studenu odležet. Potom umícháme těstíčko, připravená prsíčka a šunku napícháme na jehlu a v těstíčku obalíme. Zvolna smažíme v rozehřátém oleji do zlatova. Hotové maso rozložíme na předehřátou mísu, ozdobíme listy hlávkového salátu a řezy citronu.