INDIE
1 kachna, voda na podlévání.
Marináda: miska bílého jogurtu, 2 lžíce oleje, 2 cibule, 8 stroužků česneku, 1 lžička mletého koriandru, 1 lžička mleté kurkumy, ½ lžičky mletého kmínu, ½ lžičky mletého koření chilli, 1 lžička drcených mandlí, 3 hřebíčky, 3 zrna kardamomu, 2 celé kousky skořice, sůl, špetka Glutasolu, 2 lžíce citronové šťávy.
Očištěnou kachnu rozporcujeme, jednotlivé porce promícháme v marinádě a necháme několik hodin proležet. Pak na oleji osmažíme jemně usekanou cibuli a třený česnek a do tohoto základu přidáme připravené kachní maso i s marinádou. Přikryjeme pokličkou a dusíme. Podle potřeby občas podlijeme vodou. Když maso změkne, šťávu dochutíme citronovou šťávou. Podáváme s rýží.