ČÍNA
600 g vykostěného kachního masa, 1 cibule, 1 pórek, 4 plátky čerstvého nebo máčeného zázvoru, 1 lžíce dezertního vína, 1 lžička cukru, špetka bílého pepře a Glutasolu, sůl, 1 lžička máčeného škrobu, ½ šálku drůbežího vývaru, 3 lžíce sádla.
Vykostěná kachní prsíčka nakrájíme na tenké plátky, osolíme, promícháme a necháme asi 1 hodinu odležet. Potom rozehřejeme na pánvi sádlo, maso na něm prudce opečeme, přidáme najemno nakrájenou cibuli, pórek a zázvor, zalijeme vývarem, přidáme cukr, pepř, sojovou omáčku, dezertní víno a Glutasol. Zahustíme máčeným škrobem, přeložíme na předehřátou mísu a horké podáváme.