HOVĚZÍ MASO NA PEPŘI

 

ČÍNA

 

500 g roštěnce, 4 lžíce oleje, 3 stroužky česneku, 3 lžíce sojové omáčky, 2 lžičky cukru, 200 g fazolových klíčků, 2 rajčata, 2 zelené paprikové lusky, 1 lžíce máčeného škrobu, 4 mladé cibule s natí, sůl, špetka Glutasolu, 2 lžičky na hrubo tlučeného černého pepře.

 

Roštěnec nakrájíme na proužky 2,5 cm tlusté. Rozehřejeme olej na pánvi a nejdříve zpěníme na plátky nakrájený česnek. Přidáme nakrájené maso, osolíme, opepříme a prudce osmažíme. Oheň zmírníme, přidáme sojovou omáčku, cukr, Glutasol, na nudličky nakrájené zelené paprikové lusky, fazolové klíčky a rajčata, která jsme před tím oloupali a nakrájeli na kousky. Pokrm zahustíme máčeným škrobem, vložíme na teplou mísu a posypeme jemně nakrájenou mladou cibulkou. Podáváme s rýží.

 

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *