JAPONSKO
600 g svíčkové, 3 zelené paprikové lusky, 1 celer, 6 větších žampionů, 1 pórek, sůl, špetka Glutasolu, ¼ lžičky mletého pepře, 2 lžíce másla, 2 lžíce dezertního vína, 1 lžíce whisky, 1 lžíce oleje, 1 list hlávkového salátu a 2 rajčata.
Svíčkovou nakrájíme na menší plátky (řezy), lehce paličkou naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do připravené alobalové folie potřené oleje. Mezi plátky masa klademe na nudle nakrájenou zeleninu a žampiony, maso pokapeme dezertním vínem a whisky, přidáme máslo a Glutasol. Alobal důkladně zabalíme a pečeme v horké troubě asi 30 minut. Před podáváním fólii nožem rozřízneme, porce rozdělíme na jednotlivé talíře a přelijeme vypečenou šťávou. Zdobíme listy hlávkového salátu a na kolečka nakrájenými rajčaty.