ČÍNA
600 g srnčí kýty, 1 lžíce škrobu, 2 cibule, 4 paprikové lusky, 1 pórek, 3 stroužky česneku, ¼ lžičky mletého zázvoru, ¼ lžičky mletého koření chilli, 1 vejce, sůl, kousek citronové kůry a 1 lžíce citronové šťávy.
Záliv: 2 lžíce dezertního vína, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžička cukru, 1 lžička máčeného škrobu, 1 lžíce džinu a špetka Glutasolu.
Dobře odblaněnou a očištěnou srnčí kýtu nakrájíme na jemné nudličky, osolíme, přidáme vejce, máčený škrob a promícháme. Necháme hodinu odležet. V hluboké pánvi rozpálíme olej a maso prudce opečeme. Přidáme na nudličky překrájenou cibuli, pórek a paprikové lusky, promícháme a intenzitu tepla zmírníme. Citronovou kůru nakrájíme na jemné kostičky (bez vnitřní bílé vrstvy) a přidáme k masu. Zastříkneme citronovou šťávou, přidáme zázvor a chilli. Pak zalijeme zálivem, promícháme a ihned podáváme s rýží.