MALAJSIE
500 g jehněčího vykostěného masa z kýty nebo hřbetu, 3 lžíce oleje, ½ lžičky tlučené skořice, 2 cibule, ¼ lžičky tlučeného muškátového oříšku, ¼ lžičky mletého bílého pepře, sůl, 6 vajec a 1 šálek vody.
Dobře očištěné, odblaněné a loje zbavené jehněčí maso nakrájíme na malé kostky. Do pánve dáme rozehřát olej a maso prudce opečeme. Přidáme na drobno nakrájenou cibuli, skořici, muškátový oříšek, pepř a sůl, zalijeme vodou a dusíme pod pokličkou, až se voda vyvaří a maso změkne. Pak směs necháme vychladnout a zamícháme do ní rozšlehaná vejce. Ohnivzdornou mísu vymastíme, vlijeme do ní maso s vejci a pečeme v troubě asi 7 minut. Hotovou omeletu zarolujeme a nakrájíme na jednotlivé porce. Podáváme velice horké.