VEJCE FU JUNG

ČÍNA

 

6 vajec, sůl, špetka Glutasolu, 3 lžíce dezertního vína, 3 lžíce oleje, 250 g šunky, 200 g vařeného vykostěného drůbežího masa, 3 žampiony, 1 cibule, 1 pórek, 1 lžičky sojové omáčky, ¼ lžičky mletého pepře, zelená petrželová nať na ozdobu.

 

Ve větší misce rozšleháme vejce, přidáme sůl, pepř, Glutasol, víno a sojovou omáčku. Na velké pánvi rozehřejeme olej a zpěníme na něm na drobno nakrájenou cibuli a pórek. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, drůbeží maso, žampiony a vše opečeme. Zmírníme oheň, směs zalijeme připravenými vejci, upečeme, omeletu, překlopíme ji na talíř a ozdobíme sekanou zelenou petrželovou natí.

 

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *