OMELETA SE ŠUNKOU A CHŘESTEM

JAPONSKO

 

6 vajec, sůl, špetka Glutasolu, ¼ lžičky mletého bílého pepře, 1 pórek, 150 g šunky, 200 g sterilovaného chřestu, 2 lžíce dezertního vína, ½ lžičky cukru, 4 ředkvičky, sekaná pažitka a 1 kapie na ozdobu.

 

Do rozšlehaných vajec přidáme sůl, pepř, Glutasol, víno a cukr. Na oleji zpěníme najemno nakrájený pórek, přidáme na kostičky nakrájenou šunku, na kousky nakrájený chřest a zalijeme připravenými vejci. Upečeme omeletu, svineme ji a překlopíme na talíř. Zdobíme na plátky nakrájenými ředkvičkami, na nudličky nakrájenou kapií a sekanou pažitkou.

 

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *