ČÍNA
450 g vepřové kýty, 1 lžíce máčeného škrobu, 1 cibule, 2 pórky, 50 g máčených černých hub, 2 žampiony, 2 kapie, 2 stroužky česneku, 2 vejce, sůl, ¼ lžičky mletého pepře, 3 lžíce oleje a 2 rajčata.
Záliv: 1 lžíce dezertního vína, 1 lžíce sojové omáčky, ½ lžičky Glutasolu, ¼ lžičky cukru.
Těstíčko na závitky: 2 vejce, 3 lžíce škrobu, 3 lžíce hladké mouky, sůl a voda. (Ze tří čtvrtin těstíčka upečeme placičky a po naplnění ve čtvrtině těstíčka obalíme a znovu opečeme.)
Vepřové maso (částečně ztuhlé) nakrájíme na slabé nudličky a promícháme v misce s vejci, solí a máčeným škrobem. Dále se připraví na nudličky nakrájený pórek, cibule, máčené černé houby, žampiony a kapie a na plátky krájený česnek. V hluboké pánvi rozpálíme olej a maso prudce za stálého míchání opečeme. Pak přidáme zeleninu a houby. Asi 3 minuty dusíme, potom zmírníme plamen a ještě přidáme záliv. Promícháme a směs dáme vychladnout. Nyní připravíme řídké těstíčko na závitky a pečeme je na vymaštěné pánvi podobně jako palačinky, avšak jen na jedné straně. Hotové placky rozřízneme do kříže na trojúhelníky a plníme přiměřeným množstvím vychladlé masové směsi. Pevně zarolujeme a utvoříme stejnoměrné rolky. Pak je celé obalíme ve zbylém těstíčku a pozvolna smažíme v horkém oleji. Podáváme na teplé míse, zdobené rajčaty.