HONGKONG
Těsto: 3 šálky hladké mouky, sůl, 4 lžičky kypřícího prášku, 1 šálek vody a 1 vejce.
Náplň: 500 g tučného mletého vepřového masa, sůl, 2 cibule, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžička cukru, ½ lžičky mleté červené papriky, 1 lžička mletého zázvoru a špetka Glutasolu.
Mouku prosejeme s kypřícím práškem, přidáme vodu, vejce a vypracujeme těsto, které necháme přikryté utěrkou asi 2 hodiny odpočinout. Maso vložíme do misky, přidáme sůl, Glutasol, jemně nakrájenou cibuli, sojovou omáčku, cukr, papriku a zázvor. Promícháme a necháme asi 30 minut rozležet. Těsto rozdělíme na dvě části, rozválíme, znovu propracujeme, vyválíme válečky a z nich krájíme plátky asi 2 cm silné. Z plátků utvoříme malé placky a doprostřed každé dáme lžičku náplně. Okraje placky spojíme a utvoříme jakési buchtičky. Znovu přitlačíme dlaní. Pak rozpálíme olej v hluboké pánvi a smažíme pozvolna asi 8 minut po každé straně. Podáváme mezi hlavním jídlem.