ČÍNA
250 g konzervovaných zelených fazolových lusků, 100 g konzervovaných bambusových výhonků nebo nakrájené kedlubny, 1 cibule, 1 stroužek česneku, 1 šálek hovězího vývaru, 1 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce dezertního vína, ¼ lžičky mletého zázvoru, sůl, ½ lžičky cukru, špetka Glutasolu, 1 lžička máčeného škrobu, 2 lžíce oleje.
Do kastrolu dáme rozehřát olej a osmahneme na něm najemno nakrájenou cibuli a česnek. Po chvíli přidáme na plátky nakrájené bambusové výhonky nebo plátky kedluben a překrájené zelené fazolové lusky. Zeleninu zalijeme vývarem a asi 5 minut dusíme pod pokličkou. Zmírníme intenzitu tepla a přidáme sůl, zázvor, víno, sojovou omáčku a Glutasol. Pokrm zahustíme máčeným škrobem a zakápneme olejem. Podáváme horké jako doplněk k jídlům.