DUŠENÝ CHŘEST

HONGKONG

 

250 g sterilovaného nebo vařeného chřestu, ½ šálku hovězího vývaru, 1 pórek, 1 cibule, 30 g máčených černých hub, 2 lžíce oleje.

Záliv: 1 lžíce dezertního vína, ½ lžičky mletého zázvoru, sůl, špetka Glutasolu, 1 lžička cukru, 1 lžička máčeného škrobu.

 

Do pánve dáme rozehřát olej, přidáme najemno nakrájenou cibuli a pórek, lehce osmahneme, zalijeme vývarem a přidáme na kousky překrájený chřest. Asi 2 minuty podusíme a přidáme překrájené černé houby, zalijeme zálivem a zakápneme olejem. Přendáme na teplou mísu a podáváme jako přílohu.

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *