INDIE
3 vařené mrkve, 3 vařené brambory, ½ vařené červené řepy, 2 cibule, 150 g vařených fazolových lusků, 150 g sterilovaného hrášku, 150 g ředkviček, 2 lžíce strouhaného kokosu, ½ lžičky mletého koření chilli, 2 lžíce citronové šťávy, ¼ lžičky mletého pepře, 3 lžíce olivového oleje, 2 lžičky cukru a sůl.
Do větší mísy dáme uvařenou zeleninu nakrájenou na kostičky v tomto pořadí: mrkev, brambory, červenou řepu, ředkvičky, zelené fazolové lusky a hrášek. Dále přidáme najemno nakrájenou cibuli, strouhaný kokos, sůl, pepř, citronovou šťávu, mleté koření chilli a olivový olej. Dobře promícháme a dáme na 1 hodinu do chladničky odležet.