Jsou pro labužníky vyhledávanou pochoutkou. K přípravě se používají jedlé druhy žab. Zabíjejí se úderem do hlavy. Zadní část těla odřízneme, nožky až ke kolínkům oddělíme, stehýnka stáhneme z kůže a dobře propereme. Pro jednu porci počítáme tucet párů stehýnek. Připravujeme dušená a smažená. Nejchutnější jsou na podzim. Nahradíme je jemným telecím masem.
Související recepty
Je to směs několika druhů koření. V Indii se používá pod názvem Masála. Indové si však toto koření připravují většinou po
Používá se též název bečuánský pepř. Jsou to světle hnědé rozpukané kuličky velikosti černého pepře, které mají zvláštní aromatickou chuť
Bylina, která vyhání lodyhu s hroznem velkých žlutých květů. Květy se suší na přímém slunci. Používají se do polévek a do
Je to silně aromatická rostlina, která se v asijské kuchyni používá jako přísada do pokrmů buď čerstvá, nebo sušená. Musí se