INDIE
400 g žampionů, 250 g rajčat, 2 lžíce hovězího vývaru, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 1 lžička mletého koření chilli, ½ lžičky mletého zázvoru, 3 lžíce oleje, sůl, petrželová nať, citron.
Na oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli a třený česnek. Přidáme mleté kari, chilli, zázvor a promícháme. Žampiony očistíme, vypereme, nakrájíme na stejnoměrné kousky a vložíme na cibulový základ. Promícháme je, osolíme a asi 5 minut dusíme s hovězím vývarem. Poté přidáme oloupaná a překrájená rajčata, zakápneme je citronovou šťávou a tekutinu vydusíme tak, aby zůstalo minimální množství šťávy. Hotový pokrm ozdobíme sekanou petrželovou natí a podáváme jako doplněk k hlavním chodům.