FAZOLOVÁ POLÉVKA S LANČMÍTEM

ČÍNA

 

1 ½ l slepičího vývaru, 250 g zelených fazolových lusek (konzervovaných), špetka soli, ¼ lžičky pepře, ¼ lžičky mletého koření chilli, 1 pórek, 1 lžíce dezertního vína, špetka Glutasolu, 200 g lančmítu, 1 vejce, 50 g petrželové nati.

 

Do osoleného vývaru přidáme překrájené fazolové lusky, překrájený pórek, mletý pepř, mleté koření chilli a dezertní víno. Mírně povaříme, pěnu sebereme a přidáme na kostičky nakrájený lančmít, dochutíme Glutasolem a zavaříme rozšlehané vejce. Zdobíme jemně usekanou petrželovou natí. Podáváme horké v malých porcelánových miskách.

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *