INDONÉSIE
5 kedluben, 2 cibule, 3 stroužky česneku, 350 g mletého vepřového masa, 4 vejce, ½ lžičky mletého pepře, ¼ lžičky mletého kari, 2 lžíce kokosové moučky, sůl, 3 lžíce oleje.
Do mísy dáme umleté vepřové maso, osolíme je, opepříme, přidáme kokosovou moučku, kari a dobře promícháme. Necháme asi 30 minut odležet. Mezitím nakrájíme oloupané kedlubny na velmi tenké proužky a necháme několik minut povařit ve slané vodě. Vodu slijeme a kedlubny necháme na teple. Do většího kastrolu dáme rozehřát olej, na něm zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme umleté maso a dobře propečeme. K měkkému masu přidáme ovařené kedlubny, koření kari, a ještě asi 10 minut dusíme. Poté do směsi vlijeme osolená, opepřená a rozšlehaná vejce, pokrm přikryjeme pokličkou, a když rozmíchaná vejce ztuhnou, vše promícháme vidličkou. Podáváme jako teplý předkrm.