KAMBODŽA
1 menší kuře, 400 g mletého masa, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžička cukru, sůl, špetka Glutasolu, ¼ lžičky mletého pepře, 3 velké cibule, 6 stroužků česneku, 3 karotky, 50 g arašídů, 100 g žampionů, 100 g uvařených špaget, 100 g zelených sterilovaných fazolových lusků, 1 hlávkový salát, olej na smažení.
Kuřecí maso vykostíme, rozkrájíme na menší kusy, osolíme a po obou stranách na horkém oleji opečeme. Vyjmeme z pánve a dáme stranou na teplo. Vepřové maso na hrubo umleté osolíme, vložíme do hluboké pánve na rozpálený olej a mícháme, aby se maso stejnoměrně propeklo. K masu přidáme cibuli nakrájenou na větší plátky, karotku rozkrájenou na větší kostky, žampiony na čtvrtky, na sucho opražené arašídy, překrájené uvařené špagety, sekaný česnek a překrájené zelené fazolové lusky. Směs zalijeme šálkem kuřecího vývaru, do kterého jsme přidali sůl, cukr, Glutasol, sojovou omáčku a mletý pepř a mírně povaříme. Na větší servírovací mísu rozprostřeme listy hlávkového salátu a připravenou směs na listy rozložíme. Okolo dáme opečené kousky kuřete a pokrm ozdobíme na plátky nakrájenou a osmaženou cibulí.