KOREA
1 menší kuře, 450 g vepřové kýty, 4 lžíce oleje, 3 cibule, 4 stroužky česneku, 3 rajčata, ½ lžičky mletého koření chilli, sůl, 2 lžíce sojové omáčky, špetka Glutasolu, 3 lžičky sezamových semínek (můžeme vynechat), ¾ šálku hovězího vývaru, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce škrobu, 1 ½ šálku sterilovaného hrášku, 1 lžička cukru, 1 lžička zelené petrželové natě.
Vykostěné kuřecí maso nakrájíme na kostičky a vepřovou kýtu také. Každé maso dáme zvlášť do misky a osolíme. Nejdříve opečeme kuřecí maso, vyjmeme je a potom opečeme vepřové maso, které dáme také stranou. Na zbylém oleji osmahneme nakrájenou cibuli, sekaný česnek, na osminky nakrájená rajčata a dusíme asi 5 minut. Pak vložíme oba druhy opečeného masa, přidáme mleté koření chilli, sojovou omáčku, vývar a sezamová semínka. Dusíme pod pokličkou asi 40 minut. Když je maso měkké, přidáme ještě hrášek a prohřejeme. Dochutíme cukrem a solí. Zdobíme přesekanou petrželovou natí.