ČÍNA
4 kuřecí prsíčka, 1 lžička mletého zázvoru, 2 lžíce škrobu, 1 lžička cukru, 3 lžíce dezertního vína, 2 lžíce sojové omáčky, 200 g loupaných a rozpůlených vlašských ořechů, 150 g růžičkové kapusty, 4 lžíce oleje, 2 bílky, špetka Glutasolu, sůl, zelená petrželová nať.
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kostičky, osolíme a přidáme mletý zázvor, bílky a škrob. Dobře promícháme a vložíme do hluboké pánve s mírně rozehřátým olejem. Vidličkou mícháme a maso do světle růžova usmažíme. Pak ho vyjmeme, necháme na cedníku okapat a uchováme v teple. Na pánev s olejem dáme krátce spařenou růžičkovou kapustu a rozpůlené vlašské ořechy. Prohřejeme a zalijeme šálkem vývaru, do kterého jsme dali cukr, sůl, Glutasol, dezertní víno, sojovou omáčku a lžičku škrobu. Zdobíme přesekanou zelenou petrželovou natí. Maso vložíme na mísu a horkou směsí je přelijeme.