INDIE
600 g rybího filé, 2 cibule, 100 g sterilovaného zeleného hrášku, 2 stroužky česneku, 1 velký lilek, sůl, 3 lžíce oleje, ½ lžičky mletého kari, ¼ lžičky mletého koření chilli, voda na podlévání. Rybí filé necháme částečně rozmrazit, nakrájíme na menší kousky, osolíme a potřeme mletým zázvorem. Necháme 1 hodinu odležet. Pak jednotlivé kousky v oleji opečeme a dáme stranou. Na horkém oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme bobkový list, cukr, kari a koření chilli. Dále nakrájíme lilek na tenčí plátky, vložíme jej do pánve a osmahneme. Po chvíli směs podlijeme vodou, dusíme a ke konci přidáme zelený hrášek společně s opečenou rybou. Nakonec ještě mírně podusíme a podáváme velice horké.