PEČENÁ RYBA

INDIE

 

600 g vykostěného rybího masa (můžeme použít kapra, marénu, makrelu, tresku apod.), 2 vejce, 2 stroužky česneku, 1 větší cibule, ½ lžičky mletého zázvoru, ¼ lžičky mletého koření chilli, 1 lžíce citronové šťávy, 1 citron na ozdobu, olej, sůl a 1 rajče.

 

Nejdříve si připravíme marinádu z třeného česneku, strouhané cibule, zázvoru, koření chilli, citronové šťávy, soli a rozšlehaných vajec. Rybu nakrájíme na 1 cm tlusté řezy a necháme alespoň 1 hodinu proležet v marinádě. Potom pozvolna pečeme na oleji do zlatova. Zdobíme dílky citronu a na kolečka nakrájeným rajčetem.

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *