ČÍNA
8 kousků kuřecích nebo kachních žaludků, 6 kuřecích nebo kachních jater, 3 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce dezertního vína, špetka mletého zázvoru, 2 stroužky česneku, 1 lžička cukru. 2 šálky vody, Glutasol, 1 lžička máčeného škrobu, 1konzervovaná kapie, několik listů hlávkového salátu.
Drůbeží žaludky a játra dobře očistíme a propereme. Žaludky ještě ořežeme a zbavíme tvrdé kůže. Do kastrolu dáme vodu, přidáme sojovou omáčku, víno, mletý zázvor, třený česnek, cukr, uvedeme do varu a vložíme připravené žaludky a játra. Nejdříve vyjmeme játra, která jsou dříve uvařená, a pak teprve žaludky. Necháme je vychladnout a krájíme na slabé plátky. Podáváme na míse ozdobené hlávkovým salátem a kapií. Přelijeme vychladlou omáčkou, která zůstala po uvaření drůbků.