VIETNAM
1 ¼ l kuřecího vývaru, 100 g vepřového masa z krkovice, 100 g hovězího masa zadního, 2 cibule, 2 pórky, 2 rajčata, 10 g žlutých květů divizny, 100 g rýžových nudlí, špetka soli, špetka mletého pepře, špetka Glutasolu, 1 lžička nuok-mamu, zelená petrželová nať.
Do osoleného kuřecího vývaru dáme zavařit na kostky nakrájené hovězí a vepřové maso, na větší kousky krájenou cibuli, pórek a rajčata. Přidáme mletý pepř a zvolna vaříme. Mezitím dáme máčet do teplé vody asi na 1 hodinu květy divizny. Zvlášť namočíme škrobové nudle do horké vody. Potom je přecedíme, překrájíme a vložíme do polévky současně se žlutými květy. Nakonec zdobíme usekanou zelenou petrželovou natí a zakápneme nuok-mam. Podáváme v polévkové míse.