ČÍNA
500 g vařených nudlí nebo špaget, 1 cibule, 1 pórek, 3 paprikové lusky, 3 větší žampiony, 5 ředkviček, 100 g konzervovaných zelených fazolek, 300 g vařeného kuřecího masa, 150 g šunky, ½ lžičky česnekového prášku, 1 lžička mletého kari, špetka Glutasolu, ¼ lžičky mletého pepře, sůl, 2 lžíce dezertního vína, 1 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce máčeného škrobu, 3 lžíce oleje, 2 rajčata a 1 miska kuřecího vývaru, pažitka na ozdobu.
V hluboké pánvi na rozpáleném oleji opečeme po obou stranách do zlatova vařené nudle. Necháme je okapat a dáme na teplo. V pánvi rozpálíme olej a přidáme jemně nakrájenou cibuli, pórek, paprikové lusky, žampiony, ředkvičky, fazolové lusky, kuřecí maso, šunku, česnek, kari, pepř, sůl a Glutasol. Směs zalijeme vývarem, intenzitu tepla zmírníme a dusíme asi 5 minut. Pak zahustíme máčeným škrobem. Připravené upražené nudle vložíme na předehřátou mísu a směs přelijeme přes nudle. Ozdobíme na plátky nakrájenými rajčaty a sekanou pažitkou.