RAJČATOVÉ ČATNÍ

INDIE

 

8 rajčat, 1 jablko, 1 stroužek česneku, špetka soli, ¼ lžičky mletého pepře, ¼ lžičky mletého chilli koření, 1 lžíce citronové šťávy, 1 lžíce cukru, ¼ lžičky mletého koření kari a 1 šálek vody.

 

Do kastrolu dáme rozkrájená rajčata a šálek vody. Přidáme ustrouhané jablko, rozetřený česnek, sůl, pepř, koření chilli a kari, šťávu z citronu a cukr. Vaříme asi 30 minut, až vše dobře rozvaříme a vznikne hustší omáčka. Po vychlazení ji přecedíme a podáváme zvlášť v miskách k různým indickým pokrmům.

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *