RÝŽE S KREVETAMI

BARMA

 

4 šálky uvařené rýže, 300 g konzervovaných krevet nebo humrů, 2 žampiony, 1 pórek, 50 g máčených černých hub, 50 g zeleného sterilovaného hrášku, 4 vejce, 1 lžička koření kari, 3 lžíce oleje, 1 zelený paprikový lusk, sůl, 1 cibule, špetka Glutasolu, ¼ lžičky mletého pepře.

 

Do hluboké pánve s rozpáleným olejem vlijeme rozšlehaná vejce a osolíme. Promícháme, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou papriku, rozkrájenou cibuli, propláchnutý hrášek, na plátky nakrájené žampiony a překrájené černé houby. Přidáme uvařenou rýži a krevety. Dochutíme solí, Glutasolem a pepřem a promícháme. Hotový pokrm upravíme na teplou mísu.

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *