SMAŽENÁ ŽABÍ STEHÝNKA

HONGKONG

 

500 g stažených a očištěných žabích stehýnek, 2 citrony, 1 lžička mletého kari, 1 lžíce škrobu, 1 lžíce hladké mouky, 2 vejce, olej na smažení, sůl, 1 hlávkový salát na ozdobu.

 

Dobře očištěná žabí stehýnka osolíme, pokapeme šťávou z 1 citronu a necháme chvilku marinovat. Potom z vajec, škrobu, mouky a mletého kari uděláme hustší těstíčko a stehýnka v něm obalíme. Současně dáme do hluboké pánve rozehřát olej a jednotlivá stehýnka v něm dozlatova usmažíme. Usmažená stehýnka vložíme na předehřátou mísu, ozdobíme je listy hlávkového salátu a dílky citronu.

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *