VEPŘOVÉ KOTLETY S LOSOSEM

SINGAPUR

 

5 vepřových kotlet, 1 krabička uzeného lososa, sůl, ¼ lžičky mletého pepře, několik listů čerstvého špenátu, 1 pórek, 1 hlávkový salát.

 

Vepřové kotlety rozřízneme podélně na půl, ale u kosti nedořízneme. Osolíme, opepříme a dovnitř vložíme plátky lososa. Utěsníme, navrch položíme lístky opraného špenátu a větší kousky pórku. Nastříháme větší čtverce alobalu a jednotlivé kotlety na ně položíme. Alobal přehneme, dobře utěsníme, eventuálně obvážeme nití a dáme vařit asi na jeden a půl hodiny do vařící vody. Po této době kotlety i se zeleninou vyjmeme z alobalu a opatrně klademe na teplou mísu. Pokrm zdobíme listy hlávkového salátu. Jako příloha jsou vhodné brambory.

 

Související recepty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *