VIETNAM
600 g vepřové kýty, 1 lžíce máčeného škrobu, 1 pórek, 2 cibule, 3 vejce, sůl, 4 lžíce oleje, 1 miska sušených květů divizny.
Záliv: 2 lžíce dezertního vína, ½ lžíce sojové omáčky, špetka bílého pepře, sůl, 1 lžička cukru, špetka Glutasolu nebo Vegety, 1 lžička máčeného škrobu.
Vepřové maso nakrájíme na slabé nudličky, osolíme a promícháme s máčeným škrobem. V hluboké pánvi na rozpáleném oleji je prudce opečeme, přidáme na nudličky nakrájenou cibuli, pórek a žluté květy divizny, které před úpravou asi ¼ hodiny máčíme v horké vodě. Zvlášť na druhé pánvičce rozehřejeme 1 lžíci oleje a vlijeme do ní rozšlehaná vajíčka. Rychle mícháme a lehce je osmažíme. Smažená vejce přendáme do druhé pánve k masu. Hotový pokrm zalijeme zálivem a horký podáváme s dušenou rýží. Na dochucení podáváme rybí omáčku nuok-mam (somír).