ČÍNA
1 zaječí hřbet, 2 lžíce dezertního vína, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce máčeného škrobu, sůl, po špetce Glutasolu a pepře, 3 lžíce oleje, 1 cibule, 1 pórek, 2 stroužky česneku, 2 rajčata, 4 střední čerstvé houby (žampiony), 2 lžíce hovězího vývaru, pažitka.
Z dobře očištěného a odblaněného zaječího hřbetu vyřízneme válečky masa a nakrájíme je přes vlákno na tenké plátky. Osolíme, opepříme, zakápneme vínem a promícháme s máčeným škrobem. Na pánev dáme rozpálit olej a plátky masa prudce opečeme. Pak přidáme třený česnek, na plátky nakrájenou cibuli, pórek, oloupaná rajčata a houby. Chvíli podusíme, zalijeme sojovou omáčkou a hovězím vývarem a dochutíme Glutasolem. Podáváme na teplé míse, zdobené pažitkou.