INDIE
½ květáku, 3 mrkve, 3 brambory, ½ celeru, 50 g zeleného hrášku, 50 g zelených fazolových lusků, 3 cibule, 3 stroužky česneku, 1 ½ lžičky mletého kari, ½ lžičky mletého pepře, 3 žampiony, 200 g vařené rýže, 3 vejce, sůl, 2 lžíce oleje a 1 lžíce másla.
Očištěnou mrkev, brambory a celer nakrájíme na kostičky, květák rozebereme na drobné růžičky a zeleninu dáme vařit do osolené vody. Zelené fazolové lusky a hrášek uvaříme zvlášť. Mezitím rozehřejeme olej a zpěníme na něm nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme mleté kari, pepř, na plátky nakrájené žampiony a směs asi 2 minut opékáme. Dále přidáme veškerou uvařenou zeleninu a předem vařenou rýži. Vše dobře promícháme a přisolíme. Směs vložíme do vymaštěné ohnivzdorné mísy, ozdobíme na kolečka nakrájenými uvařenými vejci, přidáme máslo a ještě asi 10 minut zapečeme v troubě. Podáváme jako samostatný pokrm.